een perfecte match

Vibia

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert, hoeft u niet verder te kijken dan Vibia, een toonaangevende leverancier van innovatieve verlichtingsoplossingen. Als een bedrijf dat mensen centraal stelt in alles wat het doet, begrijpt Vibia het belang van interieurontwerp bij het creëren van een cultuur van welzijn. Door lichtontwerp te gebruiken om zinvolle reacties te genereren, creëert Vibia elegante, sensuele en universele ruimtes die een taal van emotie spreken en ons verbinden met de wereld. De missie van Vibia is het creëren van betere ruimtes voor een beter leven. Zij geloven dat een goed ontwerp een gevoel van schoonheid en harmonie opwekt dat mensen helpt zich goed te voelen en beter te leven. Om dit te bereiken voorziet Vibia design professionals van de tools die ze nodig hebben om prachtige ruimtes te creëren waar mensen van kunnen genieten in elke context of tijdsbestek. Met een focus op universeel, essentieel design dat een positieve impact heeft op de mensheid en duurzame waarde, herdefinieert Vibia de hedendaagse verlichting door een nieuwe, holistische en uitgebreide visie te introduceren die verder gaat dan licht en ook materialiteit, compositie en ruimtegebruik omvat. Vibia’s inzet voor verantwoordelijke consumptie is duidelijk zichtbaar in hun ontwerpwaarden. Hun producten staan voor tijdloos, essentieel design dat kwaliteit en duurzame waarde garandeert. Vibia gebruikt bewuste materialen om extreme duurzaamheid en een lange levensduur te bereiken. Ze optimaliseren hun materiaalgebruik door een minimale dikte te bereiken, het gebruik van lijm te vermijden en ervoor te zorgen dat elk stuk gemakkelijk kan worden gescheiden en gedemonteerd. Vibia’s laagspannings-LED-verlichtingsoplossingen met superieure prestaties minimaliseren het dagelijkse elektrische verbruik, en hun brede scala aan regelsystemen en verlichtingsarmaturen garanderen een efficiënt energieverbruik voor elke configuratie. De producten van Vibia zijn veelzijdig en gemakkelijk te integreren in elke ruimte met minimale interventie of installatie-infrastructuur. Deze efficiëntie minimaliseert de milieu-impact van hun producten gedurende hun hele levensduur, van projectontwerp tot installatie. Vibia garandeert volledige vervangbaarheid voor hun hele productassortiment en hun individuele componenten, waardoor de noodzaak van geavanceerde apparatuur of onnodige productretouren wordt voorkomen. De verpakking van Vibia is ook 100% recyclebaar, waardoor een minimaal gebruik van materialen wordt gegarandeerd. Naarmate de gebruikersbehoeften evolueren als reactie op nieuwe eisen, maken de unieke kenmerken van het productassortiment van Vibia hergebruik en aanpassing aan nieuwe ruimten mogelijk. Vibia’s streven naar duurzaamheid blijkt uit de zes leidende principes: schoonheid, verkenning, samenwerking, universaliteit, menselijkheid en betrouwbaarheid. Vibia’s innovatieve benadering van welzijnsontwerp gaat verder dan alleen verlichting en omvat ook materialiteit, compositie en ruimtegebruik. Met een engagement voor verantwoordelijke consumptie en duurzaamheid is Vibia toonaangevend in het creëren van prachtige atmosferen die het welzijn bevorderen. Als u op zoek bent naar betere ruimtes voor een beter leven, dan is Vibia de leverancier voor u.  

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke

Tala

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Tala, een leverancier van Lighting Partners, is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd