een perfecte match

Tala

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Tala, een leverancier van Lighting Partners, is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat hoogwaardige, duurzame LED-verlichting maakt voor woningen, kantoren en elke ruimte daartussenin. Opgericht in 2015 door drie vrienden van de Universiteit van Edinburgh die geloofden dat geweldig design kan leiden tot een koolstofarme wereld, is Tala snel uitgegroeid tot een van de leidende figuren op het gebied van duurzame verlichting. Tala’s toewijding aan duurzaam design wordt weerspiegeld in elk aspect van hun product. Hun LED-lampen zijn ontworpen om tot 10 jaar mee te gaan en gebruiken 10% van de energie van traditionele gloeilampen. Ze zijn ook gemaakt van de meest duurzame materialen, waaronder FSC-gecertificeerd hout, recyclebaar aluminium en zelfs gerecyclede plastic flessen. Maar duurzaamheid is niet het enige waarmee Tala’s lampen zich onderscheiden. Hun door design geleide aanpak zorgt ervoor dat elk licht dat ze produceren niet alleen functioneel maar ook mooi is. Tala-lampen zijn gemaakt met de bedoeling de ziel te verheffen en het leven helderder te laten voelen. Van de strakke, minimalistische lijnen van hun hanglampen tot de klassieke, vintage-geïnspireerde lampen, elke Tala-lamp is een kunstwerk. Bovendien zet Tala zich in om hun lampen voor iedereen toegankelijk te maken. Ze bieden een scala aan prijzen en stijlen voor elk budget en elke smaak. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor in huis of functionele verlichting voor je kantoor, Tala heeft iets voor jou. Als leverancier van Lighting Partners zijn de lampen van Tala beschikbaar voor klanten over de hele wereld. Hun producten zijn te vinden in huizen, kantoren en openbare ruimtes in Europa, Noord-Amerika en Azië. Als u op zoek bent naar duurzame, designverlichting, hoeft u niet verder te zoeken dan Tala. Met hun toewijding aan duurzaamheid, schoonheid en toegankelijkheid verlicht Tala de wereld, licht voor licht.  

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke