een perfecte match

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de jaren 80 geavanceerde verlichtingsoplossingen levert. De oprichters van het bedrijf waren een groep jonge Belgen die een verlichtingsbedrijf wilden creëren dat tegemoet zou komen aan de behoeften van mensen die zowel stijl als inhoud in hun verlichting waarderen. Ze wilden een naam die bekend zou zijn in zowel het Nederlandstalige als het Franstalige deel van België, en zo werd de naam “Wever & Ducré” geboren. De naam is een combinatie van vijf leidende principes voor succes in het leven: Werk (werk), Vertrouwen (vertrouwen), Enthousiasme (enthousiasme), Durf (moed) en Creativiteit (creativiteit).

Bij Wever & Ducré ligt de focus op trendy verlichting die er niet alleen mooi uitziet, maar ook intrinsiek waardevol is. De state-of-the-art LED-verlichting ontworpen door Wever & Ducré vind je zowel in kleine appartementen als in de hipste clubs van de stad. De verlichtingsoplossingen van het bedrijf zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook energiezuinig en bieden een betere levenskwaliteit.

Wever & Ducré laat zich inspireren door mensen die hun fascinatie voor mooie dingen, hoogwaardig design en onberispelijke afwerking delen. Hun producten spreken mensen aan die waarde hechten aan zowel vorm als functie en die willen dat hun verlichtingsoplossingen een statement maken in hun huis of bedrijf.

Het bedrijf is er trots op zijn producten snel en rechtstreeks vanuit het magazijn te leveren, zodat klanten hun bestellingen tijdig en efficiënt ontvangen. Wever & Ducré neemt het motto “From Belgium with Love” serieus en streeft ernaar verlichtingsoplossingen te creëren die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook gebouwd om lang mee te gaan.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige verlichtingsoplossingen die stijl en inhoud combineren, hoeft u niet verder te zoeken dan Wever & Ducré. Met zijn state-of-the-art LED-verlichtingsoplossingen en toewijding aan kwaliteit en klantenservice, is Wever & Ducré dé leverancier voor Lighting Partners. Of u nu uw huis of bedrijf wilt verlichten, Wever & Ducré heeft de producten en expertise om u te helpen de perfecte verlichtingsoplossing te creëren.

 

 

    

Stay Connected

Meer leveranciers

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke

Tala

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Tala, een leverancier van Lighting Partners, is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd