een perfecte match

Buzzi & Buzzi

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Buzzi & Buzzi is een toonaangevend verlichtingsbedrijf dat sinds 1990 innovatieve verlichtingsoplossingen levert. Opgericht door Pietro Buzzi en Marialuisa Chiari, is het bedrijf bekend geworden om zijn unieke benadering van design en technologie in de verlichtingssector. Het bedrijf vertrouwde op de bijdrage van gerenommeerde architecten en erkende vanaf de beginjaren het belang van ontwerpdifferentiatie. Buzzi & Buzzi heeft zich gevestigd als een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal bekend is en gespecialiseerd is in het voorstellen van totale inbouwverlichtingsproducten, waarbij het maximale uit de technische prestaties van Coral® wordt gehaald.

Bij Buzzi & Buzzi komen technologie en design samen om nieuwe lichtconcepten te creëren. Het resultaat zijn objecten die echt anders zijn, niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook vanuit functioneel en technisch oogpunt. Het bedrijf laat zien hoe het onderzoek zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in verschillende richtingen, waaronder innovatieve materialen en lichttechnologie. De producten van Buzzi & Buzzi weerspiegelen de perfecte symbiose van design en technologie en benadrukken het belang van functionele en technische kenmerken in verlichting.

Buzzi & Buzzi staat bekend om zijn ethische toewijding gebaseerd op oprecht respect voor het milieu. De producten van het bedrijf gaan verder dan het concept van zero impact en spelen ook een actieve rol bij het verbeteren van het milieu in de ruimte waar ze zijn geïnstalleerd. Het bedrijf gebruikt voornamelijk spaarlampen en LED-lampen in haar producten. Het gebruik van Coral®, een innovatief materiaal dat het milieu verbetert, is een ander voorbeeld van de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid.
Buzzi & Buzzi heeft zich door de jaren heen onderscheiden door de kwaliteit en service van haar producten continu te verbeteren.

 

Het merk is 100% gemaakt in Italië met betrekking tot ontwerp en fabricage, kwaliteitsborging en veiligheid. Het bedrijf garandeert een constante aandacht voor zijn klanten en zijn medewerkers, waarbij productie wordt gekoppeld aan voordelen voor beiden. Deze inzet heeft Buzzi & Buzzi nationaal en internationaal succesvol gemaakt.

 

Kortom, Buzzi & Buzzi is een bedrijf dat innovatieve verlichtingsoplossingen biedt, waar design en technologie duurzaamheid ontmoeten. De producten van het bedrijf weerspiegelen de perfecte symbiose van design en technologie en benadrukken het belang van functionele en technische kenmerken in verlichting. Buzzi & Buzzi zet zich in voor duurzaamheid en continue innovatie en staat bekend om haar hoogwaardige service en aandacht voor haar klanten en medewerkers.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke