een perfecte match

Graypants

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Graypants is een ontwerpstudio uit Seattle en Amsterdam die naam heeft gemaakt door unieke en duurzame verlichtingsoplossingen aan te bieden. Met een team van probleemoplossers en gedurfde creatievelingen is Graypants wereldwijd uitgebreid en werkt het samen met toonaangevende bedrijven over de hele wereld om prachtige objecten te produceren die verhalen vertellen.

Bij Graypants zijn duurzaamheid, creativiteit en plezier de belangrijkste ingrediënten. De studio investeert in innovatieve ideeën die zinvolle banen creëren en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat hun producten milieuvriendelijk zijn. Een van de meest populaire aanbiedingen van de studio is de Scraplights-serie, met prachtige hanglampen die handgemaakt zijn van lokaal gerecycled karton. Het unieke en prachtige design van deze lampen maakt ze ideaal om een kamer een warme sfeer te geven.

Design is meer dan alleen esthetiek; het gaat om de mensen achter de producten. Graypants is erg trots op de kwaliteit van hun werk en elk van hun verlichtingsarmaturen heeft een verhaal te vertellen. Duurzaamheid, creativiteit en plezier staan voorop bij alles wat Graypants doet, en hun lampen zijn een verlengstuk van hun toewijding aan deze waarden.

Of je nu op zoek bent naar verlichtingsoplossingen voor je huis of bedrijf, Graypants heeft iets voor jou. Hun lampen zijn niet alleen mooi maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Met hun focus op innovatie en design blijft Graypants toonaangevend in de verlichtingsindustrie.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke