een perfecte match

Doxis

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Op zoek naar hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare verlichtingsarmaturen? Doxis Lighting Factory heeft wat u zoek t! Doxis, opgericht in 2002, is een jong en dynamisch bedrijf dat snel naam heeft gemaakt in de verlichtingsindustrie. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, heeft hun team van ontwerpers en professionals hoogwaardige architecturale verlichtingsarmaturen geproduceerd in hun faciliteiten in Genk, België.

Doxis biedt een breed scala aan verlichtingsarmaturen die geschikt zijn voor particuliere woningen, bedrijven, winkels, hotels en buitenruimtes. Ze zijn trots op hun toewijding aan kwaliteit, klantenondersteuning en korte productietijden. Hun doel is om langdurige partnerschappen met hun klanten op te bouwen en hen de best mogelijke service te bieden.

Een van de unieke kenmerken van Doxis is hun samenwerking met bekende ontwerpers, architecten en ingenieurs. Deze samenwerking zorgt ervoor dat hun producten altijd up-to-date zijn met de nieuwste technologie en designtrends. Enkele van de merken waarmee ze werken zijn Philips, Bridgelux, Citizen, Vossloh-Schwabe, Stucchi, ACL, Jordan, LEDil en meer.

Doxis heeft een wereldwijd bereik opgebouwd en bedient dealers in meer dan 20 landen. Hun producten zijn overal in Europa te vinden, ook in populaire merken als Nike en Tommy Hilfiger-winkels, McDonald’s-restaurants en zelfs op spraakmakende locaties zoals het Opera House in Sydney en het stadhuis in Luxemburg.

Kortom, Doxis Lighting Factory is een betrouwbaar en innovatief bedrijf dat hoogwaardige verlichtingsarmaturen maakt die geschikt zijn voor uiteenlopende omgevingen. Of u nu op zoek bent naar verlichtingsoplossingen voor uw huis, bedrijf of buitenruimte, Doxis heeft de expertise en ervaring om u te helpen de perfecte oplossing te vinden.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke