een perfecte match

Sylvania

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Sylvania Lighting is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu binnenverlichting nodig hebt voor je huis of kantoor, buitenverlichting voor je buitenruimte, of energiezuinige LED-lampen om je oude gloeilampen te vervangen, Sylvania heeft het voor je. In deze blogpost gaan we dieper in op de verschillende soorten verlichtingsproducten die door Sylvania worden aangeboden en hoe ze de verlichting in je ruimte kunnen verbeteren.

Binnenverlichting: Sylvania’s oplossingen voor binnenverlichting omvatten een reeks armaturen die zijn ontworpen om warme, uitnodigende ruimtes met een uitstekende lichtkwaliteit te creëren. Van plafondlampen en hanglampen tot wandkandelaars en kroonluchters, Sylvania biedt een breed scala aan stijlvolle opties voor elke smaak en elk budget. Hun LED-lampen bieden heldere, energiezuinige verlichting waarmee u geld kunt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Buitenverlichting: Sylvania’s buitenverlichtingsproducten zijn ontworpen om de schoonheid en veiligheid van uw buitenruimtes te verbeteren. Hun assortiment schijnwerpers, straatverlichting en andere armaturen voor buiten zorgen voor een heldere, langdurige verlichting die indringers kan afschrikken en gemoedsrust kan bieden. Met hun slimme oplossingen voor buitenverlichting kunt u uw verlichting ook op afstand bedienen met uw smartphone, tablet of stemassistent.

LED-lampen: Sylvania’s LED-lampen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die zijn energieverbruik wil verminderen zonder in te leveren op lichtkwaliteit. Hun LED-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elke verlichtingstoepassing. Ze zijn ook zeer duurzaam en gaan lang mee, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u ze net zo vaak moet vervangen als traditionele gloeilampen.

Speciale verlichting: Sylvania biedt ook een reeks speciale verlichtingsoplossingen, waaronder armaturen die zijn ontworpen voor landbouwtoepassingen. Deze armaturen zijn speciaal ontworpen om de plantengroei te bevorderen en de oogstopbrengsten te verhogen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen in de landbouwsector.

Kortom, of u nu op zoek bent naar binnenverlichting, buitenverlichting, LED-lampen of speciale verlichtingsoplossingen, Sylvania heeft alles wat u nodig heeft om uw verlichtingservaring te verbeteren. Hun producten zijn ontworpen om uitstekende lichtkwaliteit, energie-efficiëntie en duurzaamheid te bieden, waardoor ze een slimme keuze zijn voor elke ruimte. Dus waarom wachten? Ontdek vandaag nog de beste verlichtingsoplossingen met Sylvania!


 

 

 

 

 

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke