een perfecte match

SG Armaturen

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

SG Armaturen, opgericht door Sven Gunvaldsen in 1990, begon als een bedrijf dat lampen verkocht, maar investeerde later in zijn eigen productie van verlichtingsoplossingen. Snel vooruit naar vandaag, SG Armaturen is uitgegroeid tot een van de grootste armatuurfabrikanten in de Scandinavische landen met bijna 700 werknemers in de groep. Innovatie en groei zitten in hun DNA en ze blijven evolueren om aan de eisen van de markt te voldoen.

SG Armaturen is een gespecialiseerde leverancier van kwaliteitsverlichting en aanverwante apparatuur voor residentiële en commerciële gebouwen. Hun producten hebben eigentijdse Scandinavische ontwerpen die praktisch en duurzaam zijn. Ze geven er prioriteit aan ervoor te zorgen dat hun producten eenvoudig te installeren zijn, waardoor het voor zowel groothandelaren als detailhandelaren in Scandinavië en Europa gemakkelijk wordt om hun producten aan hun klanten aan te bieden.

Een van de dingen die SG Armaturen onderscheidt, is hun toewijding aan klanttevredenheid. Al hun producten worden gedekt door een garantie van minimaal vijf jaar tegen fabricagefouten, met een garantie van 10 jaar tegen corrosie voor buitenarmaturen. Ze nemen klachten serieus en hun doel is ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun producten.

Bij SG Armaturen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al hun armaturen ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en voldoen aan alle geldende Europese normen en veiligheidsvoorschriften. Ze hebben een eigen testfaciliteit in Odense waar ze al hun producten testen en controleren voordat ze op de markt komen.

Maar de inzet van SG Armaturen houdt daar niet op. Ze hebben ook een sterk programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze investeren in humanitaire projecten op verschillende locaties over de hele wereld en streven ernaar hun producten zo duurzaam mogelijk te produceren en te distribueren. Ze vinden dat ze een verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van het milieu en de mensen met wie ze werken, en nemen dat serieus.

Tot slot, als u uw ruimte wilt verlichten met hoogwaardige verlichtingsoplossingen die gebouwd zijn om lang mee te gaan, dan is SG Armaturen de perfecte partner voor u. Met hun toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen geweldige producten krijgt, maar ook samenwerkt met een bedrijf dat om u geeft.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke