een perfecte match

Verpan

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Verpan is een Deens designbedrijf dat naam heeft gemaakt door de nalatenschap van de legendarische ontwerper Verner Panton voort te zetten. Net als Verner Panton staat Verpan bekend om het produceren van functionele, moderne en unieke designstukken die echt uniek zijn. Het Verpan-verhaal begon in 2003 toen het bedrijf de eerste productie van Verner Panton-verlichting startte. In 2010 voegden ze meubels toe aan hun assortiment en tegenwoordig biedt Verpan een zorgvuldig samengestelde selectie van de tijdloze ontwerpen van Verner Panton. Het Verpan-productassortiment omvat iconische meubels en verlichtingsstukken die zijn ontworpen om buitengewone gebruikerservaringen te bieden en nieuwe manieren van leven, werken en interactie mogelijk te maken. Deze ontwerpen zijn veel meer dan alleen functionele items; het zijn kunstwerken die bedoeld zijn om gewaardeerd en genoten te worden vanwege hun schoonheid en unieke esthetiek. Als officiële licentiehouder van Verner Panton Design AG – de exclusieve eigenaar van alle ontwerpen van Verner Panton, is Verpan er trots op de nalatenschap van deze invloedrijke ontwerper voort te zetten. Door zijn ontwerpen levend te houden, helpt Verpan ervoor te zorgen dat de visie van Verner Panton de wereld van design voor toekomstige generaties blijft inspireren en beïnvloeden. Bij Verpan staat kwaliteit voorop. Al hun producten zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van materialen en productietechnieken van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze zowel mooi als functioneel zijn. Hun producten zijn ontworpen om jarenlang plezier van te hebben en zijn gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Of je nu op zoek bent naar een klassieke Verner Panton-verlichtingsarmatuur of een uniek meubelstuk dat zeker indruk zal maken, Verpan heeft iets te bieden. Hun productassortiment is echt uitzonderlijk en ze doen er alles aan om hun klanten het allerbeste te bieden op het gebied van ontwerp, kwaliteit en service. Kortom, Verpan is een bedrijf dat zich toelegt op het voortzetten van de erfenis van de tijdloze ontwerpen van Verner Panton. Hun toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie heeft hen tot een van de leidende namen in de wereld van design gemaakt. Dus als u op zoek bent naar iets echt speciaals voor uw huis of werkruimte, hoeft u niet verder te zoeken dan Verpan.    

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke