een perfecte match

100% LIGHT

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor uw verlichtingsarchitectuur? Zoek niet verder dan 100%LIGHT®, het innovatieve verlichtingsbedrijf dat al meer dan vijftien jaar actief is en een breed scala aan verlichtingsarmaturen aanbiedt om aan al uw wensen te voldoen. 100%LIGHT®, opgericht in 2004, heeft naam gemaakt in de verlichtingsindustrie met zijn inzet voor de Belgische knowhow. Alle componenten worden vervaardigd, gefreesd of geperst door hooggekwalificeerde Belgische onderaannemers en in eigen huis geassembleerd, wat de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail garandeert. Bij 100%LIGHT® zijn een mooi design en een perfecte afwerking niet de enige doelen, ook lichtcomfort staat voorop. Door een breed scala aan bundels en lenzen aan te bieden, zorgt het bedrijf ervoor dat zijn creaties er niet alleen geweldig uitzien, maar ook zorgen voor een optimaal lichtcomfort voor uw ruimte. Of u nu verlichtingsarmaturen nodig heeft voor uw woon-, winkel-, buiten- of andere verlichtingsprojecten, 100%LIGHT® heeft de perfecte oplossing voor u. De toewijding van het bedrijf aan innovatie en kwaliteit heeft hen klanten uit meer dan 18 landen opgeleverd, wat hun toewijding aan het leveren van verlichtingsarmaturen van topkwaliteit bewijst. Recente positieve veranderingen hebben zich voor 100%LIGHT® voorgedaan met de opening van hun nieuwe hoofdkantoor in Roeselare. Met deze verhuizing heeft het bedrijf zijn activiteiten kunnen uitbreiden en zijn klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Samen met een gloednieuwe showroom, catalogus en website is 100%LIGHT® nu beter uitgerust dan ooit om aan al uw verlichtingsbehoeften te voldoen. Kortom, 100%LIGHT® is de perfecte partner voor al uw behoeften op het gebied van verlichtingsarchitectuur. Met hun toewijding aan Belgische knowhow, innovatieve ontwerpen en superieure kwaliteit, kunt u erop vertrouwen dat ze de perfecte verlichtingsarmaturen voor uw ruimte leveren. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact op met 100%LIGHT® en laat ze uw wereld verlichten.  

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke