een perfecte match

Bega

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

BEGA is al meer dan 75 jaar een vertrouwde leverancier van hoogwaardige armaturen. De producten van het bedrijf zijn een begrip geworden voor talloze armaturen in de hele branche. BEGA ontwikkelt armaturen voor bijna alle toepassingen in de architectuur, zowel binnen als buiten. Ze werken al meer dan 40 jaar intensief aan verlichting vanaf de grond en hebben veel van de huidige normen beïnvloed waaraan de kwaliteit van deze armaturengroep wordt beoordeeld.

Een van de handelsmerken van BEGA, Lichtbaustein®, wordt al meer dan 60 jaar gebruikt. Het bedrijf kent de extreme eisen die aan buitenarmaturen worden gesteld, omdat ze worden blootgesteld aan vuil, weersinvloeden en extreme temperatuurschommelingen. BEGA heeft door haar leerproces en haar visie op kwaliteit de beste voorwaarden gecreëerd voor de vervaardiging van haar armaturen.

LED-technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de verlichtingsindustrie en BEGA heeft deze volledig omarmd. LED-technologie zorgt voor een extreem verhoogde lichtopbrengst, stabiele lichtkleuren en een zeer lange levensduur. BEGA biedt alle armatuurfamilies met LED aan en gaat altijd zijn eigen weg in de veelzijdige ontwikkeling en verwerking van LED-technologie. De eigen productie van LED-modules is een extra garantie voor de duurzame en buitengewoon zuinige armaturen in BEGA-kwaliteit.

BEGA staat bekend om zijn innovaties op het gebied van bolderarmaturen. Het bedrijf bouwt deze armaturen al tientallen jaren en heeft ze op toonaangevende wijze verder ontwikkeld voor de toekomst. BEGA systeembolderarmaturen zijn een modulair armatuurconcept waarbij de eigenlijke armatuureenheid van een bolderarmatuur kan worden gecombineerd met aanvullende technische componenten die in de bolderbuis zijn geïntegreerd.

Onder het sterke overkoepelende merk BEGA brengt het bedrijf de voorheen onafhankelijk gepresenteerde merken GLASHÜTTE LIMBURG en BOOM samen voor een nog efficiëntere advies- en orderverwerking. De armatuurprogramma’s van deze merken blijven volledig behouden. BEGA is nu het enige aanspreekpunt voor alle buiten- en binnenarmaturen in haar assortiment. Het onder het merk BEGA gebundelde assortiment maakt een naadloze lichtplanning en -design mogelijk, consistent in design, technologie en lichtkarakteristieken.

Wie op zoek is naar hoogwaardige armaturen voor binnen en buiten, is bij BEGA aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in het maken van duurzame en efficiënte armaturen, en de focus op LED-technologie zorgt ervoor dat haar producten toonaangevend zijn in de branche. Met haar modulaire armatuurconcept en gestroomlijnde orderverwerking streeft BEGA ernaar haar klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke