een perfecte match

Estiluz

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Estiluz is een familiebedrijf dat sinds 1969 innovatieve verlichtingsoplossingen levert. Als een van de vertrouwde leveranciers van Lighting Partners hebben ze geëxperimenteerd met vormen en materialen om verlichtingsoplossingen te creëren die zijn aangepast aan de unieke behoeften van elke klant. Bij Estiluz benaderen ze verlichting met een creatieve houding en bieden ze originele oplossingen door middel van vrijheid van denken, experimenteren en constante verbetering. Innovatie vormt de kern van hun bedrijf, waardoor ze verlichtingsbehoeften op unieke en effectieve manieren kunnen oplossen. Hun ontwerpfilosofie draait om het vinden van de balans tussen functionaliteit, tijdloosheid en esthetiek. Zij zijn van mening dat verlichting niet alleen een praktisch doel moet dienen, maar ook de omgeving en sfeer moet verbeteren. Estiluz past hun verlichtingsoplossingen aan de omgeving aan zonder hun unieke identiteit te verliezen. Duurzaamheid is een cruciaal aspect van hun bedrijf en ze blijven zich inzetten voor compromissen, respect en eerlijkheid in hun relatie met mensen en het milieu. Ze streven ernaar hun impact op het milieu te minimaliseren door middel van verantwoorde productiepraktijken, waaronder het gebruik van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat hun producten een leven lang meegaan. De passie voor hun werk komt tot uiting in elk aspect van de producten van Estiluz. Ze erven tradities die zijn opgebouwd uit tientallen jaren werk, en hun enthousiasme voor wat ze doen is de kracht die hen vooruit helpt. Hun kennis en ervaring van meer dan 50 jaar geschiedenis en kwaliteit komen terug in hun dagelijkse werk, waardoor ze tijdloze ontwerpen kunnen creëren die zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en afwerkingen. Met hun eigen productie- en montagefaciliteiten in de Pyreneeën, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Estiluz verlichtingsproducten die maatwerk mogelijk maken en aanpassing aan elk project vergemakkelijken. Hun toewijding aan ambacht en aandacht voor detail is zichtbaar in elk product dat ze produceren. Kortom, Estiluz is een bedrijf dat gepassioneerd is over het creëren van verlichtingsoplossingen die de omgeving verbeteren, elk project een unieke identiteit geven en gebouwd zijn om een ​​leven lang mee te gaan. Als leverancier van Lighting Partners maken hun innovatieve benadering van verlichtingsontwerp en toewijding aan duurzaamheid hen tot een betrouwbare keuze voor elk verlichtingsproject.  

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke