een perfecte match

Flos

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Als u op zoek bent naar hoogwaardige designverlichting die functionaliteit naadloos combineert met esthetiek, dan moet FLOS zeker op uw radar staan. FLOS, opgericht in Merano, Italië in 1962, is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkende fabrikant van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor zowel de residentiële als de professionele sector.

FLOS heeft een indrukwekkende catalogus van iconische lampen gemaakt door legendarische namen in de geschiedenis van design, zoals Achille en Pier Giacomo Castiglioni, Philippe Starck, Antonio Citterio en nog veel meer. In de meer dan vijftig jaar dat FLOS actief is, heeft het blijk gegeven van een opmerkelijk vermogen om nieuw creatief talent te identificeren en heeft het blijk gegeven van een constante inzet voor onderzoek en innovatie op het gebied van verlichting.

In 2014 werd FLOS overgenomen door de Italiaanse private-equityfirma Investindustrial, wat leidde tot verdere industriële ontwikkeling en expansie op mondiaal niveau. Tegenwoordig biedt FLOS een universum van volledig geïntegreerde oplossingen en exporteert het naar meer dan 80 landen over de hele wereld. Het heeft winkels van één merk in Rome, Milaan, Parijs, Lyon, New York en Stockholm.

De creaties van FLOS hebben talloze internationale onderscheidingen ontvangen en velen van hen zijn nu opgenomen in de permanente collecties van grote kunst- en designmusea over de hele wereld. De divisie Outdoor, die in 2015 de vierde productie-eenheid van FLOS werd na de overname van Ares, staat bekend om zijn architecturale verlichtingsoplossingen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als stijlvol zijn, dan is FLOS zeker de moeite waard. Met zijn constante focus op innovatie en creativiteit is het geen wonder dat FLOS een toonaangevende naam blijft in de wereld van designverlichting.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke