een perfecte match

iGuzzini

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

iGuzzini, een gerenommeerd verlichtingsbedrijf, loopt al meer dan 60 jaar voorop op het gebied van verlichtingsontwerp en innovatie. Met de toewijding om licht te gebruiken als instrument voor sociale innovatie, heeft het bedrijf talloze projecten over de hele wereld voltooid die synoniem zijn geworden met zijn waarden en identiteit.

De kern van iGuzzini’s filosofie ligt in een diepgewortelde roeping voor innovatie. Het bedrijf beschikt over een productiecentrum dat zich toelegt op de studie, het ontwerp en het beheer van verlichting in zijn verschillende vormen. Sinds 1959 legt het zich toe op de productie van innovatieve binnen- en buitenverlichtingssystemen. Met een sterke nadruk op het verbeteren van architectuur en ruimtes, draagt iGuzzini dagelijks bij aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het welzijn van mensen.

Van verlichtingsoplossingen voor grote commerciële ruimtes tot het ontwerpen van verlichtingssystemen voor woonruimten, iGuzzini’s oplossingen hebben alles te maken met het tot leven brengen van ruimtes. Ze verleggen huiselijke grenzen en helpen bij het bouwen van leefruimtes van de toekomst, waar mensen kunnen gedijen en zich geïnspireerd voelen.

iGuzzini’s toewijding aan innovatie wordt weerspiegeld in de talrijke samenwerkingen met architecten en ontwerpers van over de hele wereld. Door hun expertise op het gebied van verlichting en design samen te brengen, heeft het bedrijf verlichtingsoplossingen kunnen creëren die niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn.

De projecten van iGuzzini hebben talloze internationale prijzen gewonnen, en veel ervan maken nu deel uit van de permanente collecties van grote kunst- en designmusea over de hele wereld. Het bedrijf heeft een internationale gemeenschap van professionals die zich toeleggen op de ontwikkeling van de verlichtingscultuur en zijn creaties zijn geëxporteerd naar meer dan 120 landen over de hele wereld.

Kortom, iGuzzini’s toewijding aan innovatie, design en verlichtingscultuur heeft het tot een toonaangevende speler in de verlichtingsindustrie gemaakt. Met een focus op het verbeteren van ruimtes en het verbeteren van de kwaliteit van leven, zijn de oplossingen van het bedrijf ontworpen om mensen te inspireren en in staat te stellen beter te leven. Als u op zoek bent naar een verlichtingspartner die uw ruimte tot leven kan brengen, dan is iGuzzini de perfecte keuze.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke