een perfecte match

Indigo

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Als u op zoek bent naar een leverancier van functionele en decoratieve armaturen voor uw woon- of commerciële ruimte, hoeft u niet verder te zoeken dan Indigo Lighting. Als Belgische importeur met meer dan 20 jaar ervaring zet Indigo Lighting zich in om performante verlichtingsoplossingen aan te bieden tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Met een professioneel distributienetwerk in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland en Luxemburg is Indigo Lighting uitgerust om te voldoen aan de behoeften van klanten in heel Europa. Hun deskundige teams gebruiken hun markt- en productkennis om hun partners en klanten snel, efficiënt en flexibel te ondersteunen.

Bij Indigo Lighting leggen ze sterk de nadruk op hun waarden van kwaliteit, service, vriendelijkheid, geloofwaardigheid, winstgevendheid en respect. Deze waarden hebben het bedrijf geholpen om de afgelopen twee decennia een sterke en gestage groei te realiseren.

Indigo Lighting is toegewijd aan het opbouwen van haar bedrijf door hoogwaardige verlichtingsoplossingen te bieden die het comfort en de esthetiek van woon- en werkruimtes verbeteren. Of u nu op zoek bent naar functionele verlichting voor een kantoor of decoratieve verlichting voor een hotellobby, Indigo Lighting heeft een oplossing voor u.

Naast het aanbieden van een breed scala aan verlichtingsproducten, biedt Indigo Lighting ook op maat gemaakte verlichtingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Ze werken nauw samen met architecten, lichtontwerpers en andere professionals om verlichtingsoplossingen te ontwikkelen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

De toewijding van Indigo Lighting aan kwaliteit wordt weerspiegeld in hun selectie van merken en producten. Ze werken samen met vertrouwde merken van over de hele wereld om een breed scala aan hoogwaardige verlichtingsoplossingen aan te bieden. Van energiezuinige LED-verlichting tot verfijnde decoratieve armaturen, Indigo Lighting heeft voor elk wat wils.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van hoogwaardige verlichtingsoplossingen, dan bent u bij Indigo Lighting aan het juiste adres. Hun toewijding aan kwaliteit, service en flexibiliteit maken hen tot een ideale partner voor bedrijven en particulieren die de verlichting in hun woon- en werkruimtes willen verbeteren.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke