een perfecte match

Innermost

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Verlicht uw ruimte in stijl met Innermost – een verlichtingsbedrijf met een unieke benadering van ontwerp en fabricage. Innermost, een leverancier van Lighting Partners, gaat er prat op dat ze zich afzet tegen de norm door materialen en processen op onconventionele manieren te gebruiken om verlichtingsoplossingen te creëren die de verwachtingen tarten.

De passie van het bedrijf voor licht en hoe het als grondstof kan worden gebruikt, is duidelijk in elk ontwerp en ze besteden nauwgezette aandacht aan elk detailniveau in hun productieproces. De praktische benadering van Innermost brengt hen over de hele wereld om de beste kwaliteit materialen en de meest geschikte producenten voor elk product en onderdeel te vinden. Van prototyping in Hong Kong tot het gebruik van handgeblazen glas door ambachtslieden in Tsjechië, Innermost blijft op elk niveau dicht bij de ontwikkeling van de productie.

Wat Innermost onderscheidt, is hun nabijheid tot het productieproces, waardoor ze hun expertise in de industrie kunnen gebruiken om producten te ontwikkelen en te produceren voor andere high-end designhuizen in een OEM-capaciteit. De verlichtingsoplossingen van Innermost zijn te vinden in cafés, bars, vergaderzalen en andere sociale ruimtes die de sociale kant van het leven vieren.

Als ontwerpers, curatoren, branche-experts en buitenbeentjes gedijt Innermost bij het nemen van wilde ideeën en het omzetten ervan in mooie, doordachte en innovatieve producten. Ze werken nauw samen met hun klanten om ervoor te zorgen dat elk stuk geavanceerd is en ze blijven technologische vooruitgang ontwikkelen om hun assortiment absoluut relevant te houden voor de veranderende markt.

Als u op zoek bent naar verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi en innovatief, dan is Innermost perfect voor u. Laat ze je helpen je ruimte in stijl te verlichten!


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke