een perfecte match

Leds C4

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Goede verlichting kan elke ruimte transformeren en een gevoel van comfort en emotie creëren. Leds C4, leverancier van Lighting Partners, begrijpt de kracht van verlichting in ons dagelijks leven. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft het bedrijf een cultuur opgebouwd die waarde hecht aan innovatie, duurzaamheid en kwaliteit in al zijn verlichtingsoplossingen.

Leds C4 gelooft dat kwaliteitsverlichting essentieel is voor ons welzijn, aangezien mensen 90% van hun tijd binnenshuis doorbrengen met kunstlicht. Door verlichtingsoplossingen te bieden die voorzien in biologische, gezondheids- en psychologische behoeften, zet Leds C4 zich in om het leven van mensen te verbeteren.

Het bedrijf is er trots op zijn klanten een efficiënte en eenvoudige service te bieden. Van het concept van het product, het ontwerp, de productie, kwaliteitscontrole, levering en installatie, het team van Leds C4 is toegewijd om klanten door het hele proces te begeleiden. De adviseurs van het bedrijf spreken de taal van de klant en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat elk aspect van het verlichtingsproject met aandacht voor detail wordt verzorgd.

Het succesverhaal van Leds C4 begon in de vroege jaren zeventig met de Forja La-Creu Society, die een boeiende catalogus van verlichtingsproducten ontwikkelde met behulp van nieuwe materialen en baanbrekende technologieën. Vandaag de dag blijft Leds C4 innoveren en holistische producten ontwikkelen die een balans vinden tussen ontwerp, technologie en engineering.

In Leds C4 Torà Design Center en Design and Innovation Center in Madrid biedt het bedrijf op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor winkels, kantoren en architecturale projecten. Met verbindende verlichting en geavanceerde technische oplossingen zijn de verlichtingsoplossingen van Leds C4 niet alleen duurzaam en efficiënt, maar ze hebben ook een positieve invloed op het menselijk welzijn.

De toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid wordt weerspiegeld in de criteria voor ecologisch ontwerp, die ervoor zorgen dat producten herbruikbaar en recyclebaar zijn. De geavanceerde technische verlichtingsoplossingen van Leds C4 verlagen de onderhouds- en milieukosten, passen zich aan biologische cycli aan en certificeren efficiëntie met gegevens.

De kwaliteitscontrole van Leds C4 is een andere essentiële pijler van het bedrijf. Het bedrijf voert uitgebreide tests uit tijdens de productontwikkeling, inclusief productie, assemblage en levering. De buitenverlichting is Seaside Geschikt gecertificeerd, wat betekent dat het elke thermische, waterdruk- en corrosietest heeft doorstaan.

Kortom, Leds C4 is een bedrijf dat geeft om haar klanten en het milieu. De verlichtingsoplossingen weerspiegelen de waarden van het bedrijf op het gebied van innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Door verlichtingsoplossingen te bieden die voorzien in biologische, gezondheids- en psychologische behoeften, zet Leds C4 zich in om het leven van mensen te verbeteren. Kies Leds C4 voor uw verlichtingsproject en ervaar de zorg en kwaliteit die het bedrijf aan elk aspect van zijn service toekent.

 

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke