een perfecte match

Louis Poulson

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense verlichtingsfabrikant die een wereldleider is geworden op het gebied van architecturale en decoratieve verlichting. Hun filosofie is diep geworteld in de Scandinavische ontwerptraditie, waar vorm functie volgt en elk detail in het ontwerp een doel heeft. Louis Poulsen heeft samengewerkt met enkele van ’s werelds meest gerenommeerde ontwerpers en architecten, zoals Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato en Louise Campbell, om hoogwaardige verlichtings- en designproducten te creëren die zijn een lust voor het oog en voor het licht. In 1924 ontwierp Poul Henningsen zijn invloedrijke Parijse lamp voor Louis Poulsen, die een iconisch stuk in de verlichtingsindustrie is geworden. Het ontwerp was gebaseerd op zijn visie op de dualiteit van design en licht, die nog steeds van invloed is op de manier waarop Louis Poulsen vandaag de dag licht ontwerpt. De functie en het ontwerp van hun producten zijn afgestemd op het volgen en ondersteunen van het ritme van het daglicht, waardoor een aangename sfeer ontstaat die een positieve invloed heeft op mensen en ruimtes. De producten van Louis Poulsen zijn vaak niet in te delen in traditionele productcategorieën omdat ze zowel in professionele omgevingen als thuis zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Ze gebruiken eenvoudige en mooie ontwerpen om licht vorm te geven, met als doel een prettige sfeer te creëren die een positieve invloed heeft op mensen en ruimtes. Hun gepassioneerde vakmanschap produceert hoogwaardige verlichtings- en designproducten die zowel esthetisch als functioneel zijn. Als leverancier van Lighting Partners biedt Louis Poulsen een breed scala aan verlichtingsoplossingen voor elke ruimte en behoefte. Van decoratieve hangers tot functionele buitenverlichting, de producten van Louis Poulsen zijn ontworpen om de schoonheid en functionaliteit van elke omgeving te verbeteren. Of u nu een architect, ontwerper of huiseigenaar bent, de producten van Louis Poulsen kunnen u helpen een ruimte te creëren die zowel functioneel als visueel verbluffend is. Kortom, Louis Poulsen is een bedrijf dat al meer dan een eeuw de verlichtingsindustrie vormgeeft. Hun producten zijn ontworpen om het ritme van het daglicht te volgen en elk detail heeft een doel. Hun samenwerkingen met wereldberoemde ontwerpers en architecten hebben geresulteerd in producten die zowel esthetisch als functioneel zijn. Hun filosofie om licht vorm te geven om een ​​aangename sfeer te creëren die een positieve invloed heeft op mensen en ruimtes, onderscheidt hen van hun concurrenten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige verlichtings- en designproducten die zowel functioneel als visueel verbluffend zijn, hoeft u niet verder te zoeken dan Louis Poulsen.

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke