een perfecte match

Roger Pradier

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Roger Pradier verlicht ruimtes sinds het begin van de 20e eeuw, toen oprichter Jean Pradier voor het eerst zijn werkplaats voor plaatwerk in Parijs opende. Meer dan een eeuw later is het bedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende namen op het gebied van architecturale en decoratieve verlichting.

Met een sterke focus op uitmuntendheid in ontwerp, fabricage en prestaties, heeft Roger Pradier een reputatie opgebouwd voor het creëren van armaturen die traditie en moderniteit op werkelijk unieke manieren combineren. Hun expertise in metaalbewerking is ongeëvenaard, met producten gemaakt van materialen zoals aluminium, roestvrij staal, koper en messing.

Wat Roger Pradier onderscheidt, is hun toewijding om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook langdurig en duurzaam. Hun anticorrosiegarantie voor aluminiumproducten is een indrukwekkende 25 jaar, wat hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap aantoont.

De innovatieve onderzoeks- en ontwerpafdeling van het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe manieren om mooie en functionele verlichtingsproducten te creëren. Door met licht en schaduw te spelen, kunnen ze ruimte en volume manipuleren op een manier die het beste uit elke omgeving haalt.

De kern van de filosofie van Roger Pradier is de overtuiging dat licht een oneindige bron van inspiratie is. Door met licht te spelen en de effecten ervan op verschillende oppervlakken en elementen te begrijpen, kunnen ze armaturen creëren die ruimtes echt transformeren.

Of u nu op zoek bent naar verlichtingsoplossingen voor een commerciële ruimte of uw eigen huis, Roger Pradier heeft het voor u. Van strakke en moderne tot tijdloze en klassieke ontwerpen, hun producten bieden iets voor elke smaak en stijl.

Als u op zoek bent naar verlichting die niet alleen mooi is, maar ook gebouwd om lang mee te gaan, dan is Roger Pradier de perfecte keuze. Met een erfenis van uitmuntendheid die meer dan een eeuw omspant, blijft dit iconische merk inspireren en innoveren in de wereld van lichtontwerp.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke