een perfecte match

Teconex

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Al meer dan 70 jaar is Teconex een belangrijke speler op de Belgische markt voor laagspanningsverbindingen en biedt het hoogwaardige oplossingen voor groothandelaren, netwerkbeheerders, architecten en grote aannemers in heel Europa. Met meer dan 7.000 standaardproducten en technische oplossingen op maat is Teconex erkend leverancier van geavanceerde LED-verlichting, EV-laadpunten en de Téco®-aansluitschakelaar. Teconex heeft zijn merkidentiteit opgebouwd rond vier kernwaarden: nabijheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en menselijke schaal. De toewijding van het bedrijf aan deze waarden heeft het in staat gesteld sterke relaties met klanten op te bouwen, efficiënte diensten te verlenen en zich aan te passen aan veranderende marktbehoeften. Nabijheid is een van de kernwaarden van Teconex en het betekent dat het bedrijf toegewijd is aan het opbouwen van sterke relaties met elk van zijn klanten. Door hun unieke behoeften en uitdagingen te begrijpen, is Teconex in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen. Deze nauwe samenwerking met klanten helpt Teconex ook om nieuwe markttrends en opkomende technologieën te identificeren, waardoor het bedrijf voorop blijft lopen op het gebied van innovatie. Een andere belangrijke waarde voor Teconex is betrouwbaarheid. Het bedrijf is trots op de onberispelijke kwaliteit van zijn producten, die zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende industrienormen. De toewijding van Teconex aan kwaliteit wordt weerspiegeld in de ISO 9001-certificering, die ervoor zorgt dat alle producten grondig worden getest en geïnspecteerd voordat ze de fabriek verlaten. Flexibiliteit is een andere belangrijke waarde die het succes van Teconex ondersteunt. De oplossingen van het bedrijf zijn ontworpen om eenvoudig, vloeiend en flexibel te zijn en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke gebruiker. Of het nu gaat om een ​​technische oplossing op maat of een standaardproduct, Teconex heeft de expertise en middelen om voor elke uitdaging de juiste oplossing te bieden. Ten slotte streeft Teconex ernaar een bedrijf op menselijke schaal te zijn. Door een evenwicht te creëren tussen de behoeften van zijn leveranciers, klanten en werknemers, kan Teconex een sterk en duurzaam bedrijf opbouwen. Deze aanpak heeft het bedrijf geholpen om langdurige relaties met klanten en leveranciers op te bouwen en tegelijkertijd een positieve werkomgeving voor werknemers te creëren. Kortom, Teconex is een betrouwbare partner op de markt voor laagspanningsverbindingen en levert hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten in heel Europa. Met zijn toewijding aan nabijheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en menselijke schaal, is Teconex goed gepositioneerd om zijn succes en groei in de komende jaren voort te zetten.  

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke