een perfecte match

Linergy

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Linergy Benelux S.A. is een vertrouwde leverancier van hoogwaardige en eenvoudig te installeren noodverlichtingsoplossingen. Linergy, opgericht met het doel om te voldoen aan de behoeften van een veranderende markt en tegelijkertijd de impact op het milieu te beperken, is een betrouwbare partner van verlichtingsbedrijven, groothandelaren en aannemers in heel Europa. De focus van het bedrijf op kwaliteit, design en state-of-the-art technologie heeft van Linergy een leider gemaakt op het gebied van noodverlichtingsoplossingen. Van de ontwerpfase tot de dienst na verkoop, de verkoop- en technische teams van Linergy staan ​​altijd klaar om klanten en partners deskundig bij te staan. Linergy biedt een breed scala aan noodverlichtingsproducten en regelsystemen, die allemaal zijn ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Of u nu noodverlichtingsoplossingen nodig heeft voor commerciële of industriële gebouwen, Linergy heeft een product dat aan uw specifieke eisen kan voldoen. Een van de belangrijkste sterke punten van Linergy is haar toewijding aan duurzaamheid. De producten en controlesystemen van het bedrijf zijn ontworpen om hun impact op het milieu te beperken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen. Daarnaast biedt Linergy haar klanten en partners een kwaliteitsgarantie, persoonlijke service en maatwerk voor al hun noodverlichtingsprojecten. Dit streven naar klanttevredenheid heeft van Linergy een vertrouwde partner gemaakt van verlichtingsbedrijven en aannemers in heel Europa. Als u op zoek bent naar hoogwaardige, eenvoudig te installeren noodverlichtingsoplossingen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, hoeft u niet verder te zoeken dan Linergy. Neem vandaag nog contact met hen op voor meer informatie over hun producten en diensten en ontdek hoe zij u kunnen helpen met uw vereisten voor noodverlichting.

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke