een perfecte match

Modular

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Architecturale verlichting is een essentieel aspect van het interieurontwerp en versterkt het karakter en de schoonheid van een ruimte. Modular Lighting Instruments is al meer dan 35 jaar een toonaangevende innovator en pionier in de wereld van architecturale verlichting, en creëert prachtig vervaardigde producten die de grenzen van technische beperkingen overschrijden.

Technisch vernuft en schoonheid

Modular Lighting Instruments is een bedrijf dat gelooft in de kracht van creativiteit, technologie, innovatie, obsessie en non-conformisme. Hun producten zijn ontworpen met technisch vernuft en schoonheid in het achterhoofd. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van uitzonderlijke ontwerpen die iconisch zijn geworden en geliefd bij interieurontwerpers over de hele wereld.

Hun productassortiment bestaat uit verschillende families, waaronder het merk Kabaaz, dat hun kernwaarden van creativiteit, technologie en innovatie vertegenwoordigt. Hun ontwerpen drukken zich uit op gekke, artistieke manieren, gaan voor het uitzonderlijke en voegen net dat beetje extra toe waardoor je je afvraagt wie dat bedacht heeft.

Hun Placebo Douli Champagne-assortiment heeft alles te maken met het brengen van de creativiteit van interieurarchitecten waar ze heen willen. Modulaire ontwerpen betekenen dat armaturen worden gemaakt als grote productfamilies, waardoor visualisatie voor vele doeleinden en ruimtes op talloze manieren mogelijk is. Eén ontwerp opent de deur naar meerdere toepassingen en eindeloze mogelijkheden, en inspireert interieurarchitecten met ideeën om hun concepten tot leven te brengen.

Obsessie voor perfectie

Modular Lighting Instruments heeft een passie voor perfectie en maakt hun ontwerpen uitzonderlijk en onverwacht. Het zit hem allemaal in de details, van het speelse en enigszins duivelse verrassingselement tot de raadselachtige wendingen die je doen afvragen. Ze streven ernaar hun producten beter en nog beter te maken, altijd op zoek naar de perfecte balans tussen innovatief design, groeiende toepassingen en geavanceerde technologie.

Verlichtingsontwerpen voor interieurprofessionals

Als interieurprofessional zijn uw ideeën en passies uniek, en wanneer een nieuw project zijn eigen speciale verlichtingsontwerp vereist, heeft Modular Lighting Instruments een team van verlichtings- en interieurontwerpexperts om u te ondersteunen. Hun doel is om uw uitzonderlijke visie tot leven te laten komen en een volledig portfolio aan te bieden om uw denken uit te dagen.

Kortom, Modular Lighting Instruments is een bedrijf dat architecturale verlichting naar een hoger niveau tilt en de schoonheid en het karakter van een ruimte versterkt met zijn verfijnde aanwezigheid. Met hun focus op technisch vernuft, schoonheid en obsessie voor perfectie, is Modular Lighting Instruments een bedrijf om op te letten in de wereld van architecturale verlichting.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke