een perfecte match

Nedelko

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Nedelko is al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner voor elektrotechnische materialen, ledverlichting en energie- en veiligheidsoplossingen. Als leverancier voor de Europese elektrotechnische markt is Nedelko er trots op de beste producten te leveren met een snelle en zelfverzekerde service. Met meer dan 50.000 artikelen, waaronder standaard- en huismerkproducten, is het brede assortiment van Nedelko altijd up-to-date met de laatste producttrends en innovaties.

Wat Nedelko onderscheidt van zijn concurrenten, is de toewijding aan persoonlijk contact en het opbouwen van langdurige relaties. De meer dan 100 medewerkers van Nedelko in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië werken onvermoeibaar aan maatwerkoplossingen en projectmanagement van begin tot eind. De technisch specialisten van Nedelko werken met passie en motivatie aan mooie oplossingen voor hun klanten.

De missie van Nedelko is om met een breed productassortiment en actuele technische kennis de (elektro)technische markt te voorzien van passende oplossingen. Nedelko’s toewijding aan haar missie komt tot uiting in gegarandeerde goede service en kennisdeling door middel van product- en softwaretrainingen.

De productspecialisten van Nedelko hebben gedegen technische kennis en zijn altijd op de hoogte van de laatste producttrends en innovaties. Naast bekende merken biedt Nedelko producten van eigen merken aan, waardoor haar klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste en meest innovatieve producten op de markt.

Nedelko biedt flexibele ophaal- en bezorgmogelijkheden met snelle levertijden tegen eerlijke prijzen. Een gelijkwaardige, eerlijke en open relatie staat centraal in de filosofie van Nedelko en het bedrijf zet zich in om samen met zijn klanten te werken aan een duurzame toekomst.

Werk vandaag nog samen met Nedelko en ervaar het verschil dat het werken met een betrouwbare en gepassioneerde leverancier van elektrotechnische materialen en LED-verlichtingsoplossingen met zich meebrengt.

 

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke