een perfecte match

Nordlux

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Bent u op zoek naar verlichtingsarmaturen die zowel stijlvol als betaalbaar zijn? Zoek niet verder dan Nordlux! Nordlux, opgericht in Denemarken in 1977, is al meer dan vier decennia toegewijd aan het leveren van hoogwaardige verlichtingsproducten tegen aantrekkelijke prijzen.

Bij Nordlux begrijpen ze de kracht van design. Daarom maken ze verlichtingsarmaturen die niet alleen functioneel maar ook mooi zijn. Hun producten zijn gemakkelijk om verliefd op te worden en worden na verloop van tijd aantrekkelijker. Of je nu op zoek bent naar binnen- of buitenverlichting, Nordlux biedt een brede selectie van allerlei soorten verlichting om aan je behoeften te voldoen.

Terwijl Nordlux begon met een combinatie van ingekochte producten en in-house design, hebben ze nu hun focus op design vergroot. Door deze verschuiving kunnen ze verlichting op veel verschillende prijsniveaus aanbieden, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om de perfecte verlichting in huis te halen.

Nordlux is niet alleen beperkt tot Denemarken, ze exporteren nu naar meer dan 35 landen wereldwijd. Hun producten zijn geliefd bij klanten in Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Engeland en zelfs China. Waar ter wereld je ook bent, Nordlux maakt het gemakkelijk om mooie en betaalbare verlichting in huis te halen.

Bij Nordlux geloven ze dat verlichting meer is dan alleen een functionele noodzaak. Het is een essentieel onderdeel van het creëren van een mooi en uitnodigend huis. Daarom zetten ze zich in om stijlvolle en betaalbare verlichtingsproducten te leveren die klanten jarenlang kunnen waarderen.

Als je op zoek bent naar verlichtingsarmaturen die functionaliteit en design combineren, dan is Nordlux de perfecte keuze. Hun toewijding aan het creëren van hoogwaardige verlichtingsproducten tegen aantrekkelijke prijzen heeft hen tot een topkeuze gemaakt voor zowel huiseigenaren als ontwerpers.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke