een perfecte match

Norlys

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Norlys is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige buitenverlichting voor de professionele verlichtingsbranche. De Scandinavische wortels van het bedrijf, dat een van de grootste markten blijft, hebben geleid tot de ontwikkeling van producten die zelfs de zwaarste weersomstandigheden kunnen weerstaan. Norlys producten zijn niet alleen bestand tegen extreme temperatuurschommelingen, sterke wind en zoute lucht, maar worden ook geleverd met een langdurige anti-corrosiegarantie.

De kern van het succes van Norlys is het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, de nieuwste industriële hulpmiddelen en tientallen jaren ervaring. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van buitenverlichting uit aluminium, staal, roestvrij staal, gegalvaniseerd staal en koper of een combinatie van verschillende metalen. Geschilderde armaturen profiteren van de hoogwaardige, meerfasen oppervlaktebehandeling van het bedrijf vóór de poedercoating, wat een perfecte weerstand tegen corrosie garandeert.

Een van de meest unieke aanbiedingen van Norlys is het uitgebreide assortiment van gegalvaniseerde stalen armaturen. Deze armaturen bieden een andere benadering van decoratieve buitenverlichting, waarbij voorschrijvers het metalen aspect waarderen dat een grondige bescherming biedt dankzij de onderdompeling in een vloeibaar bad. De ijzer-zink legering door galvanisatie resulteert in een harder materiaal dan staal zelf en biedt bescherming tegen allerlei verwondingen, krassen, toevallige schokken en corrosie. Deze armaturen hebben vaak een levensduur van 25 jaar, zelfs in zware omgevingen zoals steden, locaties aan zee, en industriële gebieden.

Norlys biedt ook verscheidene reeksen van massieve koperen armaturen aan, met weerstand tegen corrosie die een zeer belangrijke factor is. De natuurlijke patina van koper maakt deze armaturen zeer aantrekkelijk voor diverse toepassingen, van de handgemaakte en klassieke CHELSEA-serie tot de moderne en sobere BERN- en BASEL-wandarmaturen. De meeste producten van Norlys worden geleverd met UV-gestabiliseerde polycarbonaat lenzen uit één stuk met een dikte tot 4 mm in bepaalde reeksen, zodat alle soorten externe agressies geen partij zijn voor hun producten.

Norlys hecht ook veel belang aan de afwerking van de producten, waarbij veel armaturen dubbel geïsoleerd zijn (klasse II) voor een hoger veiligheidsniveau, vooral op de particuliere markt. Het bedrijf streeft ernaar aan de top te blijven en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Deze investering resulteert in een consistente verhoging van de productkwaliteit, concurrerende prijzen en de lancering van opwindende nieuwe producten, zoals de niet-verblindende meerpaal NARVIK en de directe/indirecte wandarmatuur VASA, die een uiterst gladde afwerking en een mooie, gelijkmatige lichtopbrengst heeft.

Kortom, Norlys is een bedrijf dat trots is op het produceren van hoogwaardige buitenverlichtingsoplossingen die zowel esthetisch als duurzaam zijn. Hun assortiment is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar verlichtingsarmaturen die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden en tegelijkertijd hun visuele aantrekkingskracht behouden. Met hun streven naar kwaliteit en innovatie, is Norlys er zeker van een toonaangevende leverancier te blijven.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke