Lighting Partners, de toonaangevende groothandelsleverancier van hoogwaardige verlichtingsproducten in België. Als vertrouwde partner voor detailhandelaren, aannemers en bedrijven zijn we trots op onze uitzonderlijke klantenservice en de nieuwste verlichtingsinnovaties tegen concurrerende prijzen. 

Met een uitgebreide selectie producten van topmerken zijn we toegewijd om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten in verschillende industrieën. Of je nu op zoek bent naar ledlampen, lampen, armaturen of accessoires, Lighting Partners heeft alles wat je nodig hebt om je ruimte te verlichten.

Kies ons als uw verlichtingsleverancier en ervaar het verschil.
Lighting Partners is de beste groothandelsleverancier in België en biedt betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen voor al uw verlichtingsbehoeften.

Leer meer over de Lighting Partners familie

Ons
Verhaal

Niemand kent verlichting zoals wij

30 jaar ervaring in de sector

“Licht heeft de kracht om de verborgen schoonheid te onthullen in alles wat het aanraakt, en verlicht zelfs de donkerste hoeken van onze wereld met hoop, warmte en mogelijkheden.”

De markt begrijpen

We volgen continu trends en verschuivingen in de branche om ervoor te zorgen dat we onze klanten de nieuwste en meest innovatieve producten aanbieden. Ons team van experts staat altijd klaar om begeleiding en ondersteuning te bieden om onze klanten te helpen de concurrentie voor te blijven. Vertrouw op Lighting Partners om uw partner te zijn in de steeds evoluerende verlichtingsmarkt.

Mensen hun dromen verlichten

Wij geloven dat verlichting de kracht heeft om ruimtes te transformeren en het leven van mensen te verbeteren. we zetten ons in om hoogwaardige verlichtingsproducten en -oplossingen te leveren die de dromen van onze klanten tot leven brengen. Of u nu een gezellige sfeer in uw huis wilt creëren of een commerciële ruimte wilt verlichten, wij hebben de expertise en middelen om u te helpen uw visie te realiseren. Laat ons u helpen uw dromen vandaag te verlichten.

hard werken om te slagen

Bij Lighting Partners geloven we dat succes wordt verdiend door hard werken en toewijding. Als toonaangevende groothandel in de verlichtingsindustrie begrijpen we het belang van het leveren van hoogwaardige producten en uitzonderlijke klantenservice. Ons team zet zich onvermoeibaar in om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de nieuwste en beste verlichtingsoplossingen, zodat ze hun eigen succes kunnen behalen.

Leer ons kennen

Ontmoet de Lighting Partners familie

Wij zijn een familie. Ons team van verlichtingsexperts is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen aan onze klanten. Of u nu op zoek bent naar residentiële, commerciële of industriële verlichting, wij hebben de kennis en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

LP ENKEL LOGO

"Lighting Partners - Illuminating your world with our expertise."

Ons verhaal

Lees ons verhaal en ontdek een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van innovatieve verlichtingsoplossingen die de sfeer en functionaliteit van elke ruimte verbeteren.

Contact Informatie