een perfecte match

Pedrali

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Pedrali is een Italiaans bedrijf dat al tientallen jaren meubelen van meerdere materialen produceert voor zowel project- als residentiële doeleinden. Ze staan ​​bekend om hun eigentijdse stoelen, tafels, meubels en lampen die veelzijdig, functioneel en elegant zijn. Het bedrijf opereert volgens de filosofie van het combineren van traditie en innovatie, technische uitmuntendheid en creatieve schittering. Een van de unieke kenmerken waardoor Pedrali opvalt in de meubelindustrie, is haar toewijding aan duurzaamheid. Het is een 100% Italiaans bedrijf dat zijn meubels uitsluitend in Italië vervaardigt. Het bedrijf maakt gebruik van interne productie in het hoofdkantoor in Mornico al Serio (Bergamo), waar ze een geautomatiseerd magazijn hebben ontworpen door architect Cino Zucchi. Ze hebben ook een houtafdeling in Manzano (Udine), waar ze hun houten meubelen produceren. Pedrali is een industrie 4.0-bedrijf, met fabrieken die zijn uitgerust met onderling verbonden machines. Elk jaar investeert het bedrijf een aanzienlijk deel van zijn omzet in innovatie, technologie en gedigitaliseerde productie. Pedrali werkt samen met tal van Italiaanse en internationale ontwerpers die de filosofie volledig omarmen en verrijken met hun waardevolle bijdragen. Het bedrijf heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de ADI Compasso d’Oro 2011 voor de Frida-stoel. Het ontwerpproces is streng en gericht op het creëren van duurzame producten die zowel esthetisch aantrekkelijk als resistent zijn. De meubels van Pedrali zijn ontworpen om te worden gedemonteerd en geproduceerd door middel van processen die gericht zijn op het beperken van de consumptie. Naast hun inzet voor duurzaamheid maakt Pedrali ook kwaliteitsproducten. Hun kwaliteits- en milieubeheersystemen zijn gecertificeerd met ISO 9001:2015 voor de kwaliteit van Pedrali’s bedrijfsprocessen en ISO 14001:2015 voor productie op basis van een duurzaam milieubeleid. De producten op houtbasis van Pedrali zijn FSC® C114358-gecertificeerd, wat wijst op het gebruik van hout uit gecertificeerde bossen en afgewerkt met coatings op waterbasis die voornamelijk uit plantaardige harsen bestaan. Het bedrijf heeft ook zijn eerste “gerecycleerde grijze” collecties gelanceerd, gemaakt van gerecycleerd polypropyleen: 50% van plastic post-consumer afval en 50% van plastic industrieel afval. Ze hebben ook de UNI EN ISO 14064-1:2019-certificering verkregen door de ecologische voetafdruk van hun bedrijf te meten. Kortom, Pedrali is een toonaangevende verlichtingspartner voor functioneel en duurzaam industrieel design. Hun toewijding aan duurzaamheid, kwaliteit en innovatie onderscheidt hen in de meubelindustrie. Ze bieden veelzijdige, functionele en elegante meubels die zowel esthetisch als resistent zijn. De meubels van Pedrali worden geproduceerd met behulp van processen die gericht zijn op het beperken van consumptie, en ze zetten zich in voor het maken van duurzame producten. Als u op zoek bent naar een partner die duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij Pedrali aan het juiste adres.

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke