een perfecte match

Prolicht

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Als het om lichtontwerp gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de kleur en temperatuur van het licht tot de stralingshoek en diffusor, elk element speelt een cruciale rol bij het creëren van de gewenste stemming en sfeer in een ruimte. Daarom is het belangrijk om onbeperkte configureerbaarheid te hebben, en dat is precies wat PROLICHT biedt.

PROLICHT is een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte verlichtingsoplossingen voor Lighting Partners wereldwijd. Hun eindeloze configuratiemogelijkheden qua grootte en vorm maken hun armaturen perfect geschikt voor elk project. Of u nu een harmonieus geheel wilt creëren of contrasterende kernpunten wilt creëren, PROLICHT heeft het voor u.

Het PROLICHT-universum biedt eindeloze mogelijkheden om ideeën om te zetten in werkelijkheid. Hun team van creatieve geesten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en planning werken samen met hooggekwalificeerde technici om op maat gemaakte producten te creëren. Van het eerste concept tot het eindproduct, elke stap wordt met zorg en precisie genomen om het best mogelijke resultaat te garanderen.

Als u uw veeleisende klanten op maat gemaakte, hightech kwaliteitsproducten belooft, kunt u ze niet zomaar overal laten maken. Daarom maakt PROLICHT hun producten waar hun hart klopt en waar gekwalificeerde technici, ingenieurs en ontwerpers zich thuis voelen. Ze hebben meerdere locaties over de hele wereld, waaronder hun hoofdkantoor in Oostenrijk.

Bij PROLICHT is duurzaamheid een kernwaarde. Ze zetten zich in om duurzame producten te produceren, de natuur met gevoel te behandelen en op ooghoogte samen te werken met klanten, partners, leveranciers en medewerkers. Hun contracten met partners en leveranciers weerspiegelen deze toewijding, en kwaliteitsmanagement vormt de solide basis die hen in staat stelt om betrouwbaar, effectief en goed onder druk te werken. Door dit te doen garanderen ze hun klanten hoogwaardige producten en de beste diensten terwijl ze de prestaties en tevredenheid van hun medewerkers behouden.

Kortom, als u op zoek bent naar op maat gemaakte verlichtingsoplossingen die onbeperkte configureerbaarheid en duurzame werkwijzen bieden, dan is PROLICHT de juiste keuze. Hun creatieve architecturale verlichtingsoplossingen zullen niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van uw ruimte verbeteren, maar ook een superieure verlichtingservaring bieden. Of u nu een architect, interieurontwerper of verlichtingsprofessional bent, PROLICHT heeft u gedekt.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke