een perfecte match

PSM Lighting

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

PSM Lighting, een familiebedrijf en leverancier van Lighting Partners, creëert al meer dan 30 jaar hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Met hun ervaring als installateurs zagen ze nood aan meer kwalitatieve en gebruiksvriendelijke verlichtingssystemen, en dus begonnen ze er zelf een te bouwen.

Hun focus ligt vooral op LED-technologie en ze houden altijd de nieuwste innovaties in de markt in de gaten. Ze produceren creatieve en stijlvolle verlichtingsoplossingen die perfect passen bij elk interieur of exterieur, waardoor ze een veelzijdige en betrouwbare partner zijn voor elke verlichtingsbehoefte.

Een van de unieke kenmerken van PSM Lighting is dat zij het gehele productieproces in eigen huis uitvoeren, van het maken van de verlichtingssystemen tot het in de eigen spuiterij in de kleur van uw keuze brengen. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit van hun producten waarborgen en kunnen ze elk product met zorg en aandacht voor detail behandelen.

Hun uitgebreide collectie verlichtingsproducten is geschikt voor diverse sectoren, van restaurants en kantoren tot evenementen en zorginstellingen. Ze kunnen hun verlichtingsoplossingen aanpassen aan uw unieke stijl en voorkeuren, en ervoor zorgen dat uw droomverlichting wordt gemaakt volgens uw specificaties.

PSM Lighting is meer dan alleen een verlichtingsleverancier. Ze dompelen hun klanten onder in de wondere wereld van verlichting, presenteren hun producten in hun showroom en bieden bij elke stap een uitstekende klantenservice. Als Belgisch familiebedrijf waarderen ze de tevredenheid van hun klanten en streven ze ernaar om elk product dat ze maken te ontwikkelen, te verzorgen en te koesteren.

Kortom, PSM Lighting is een veelzijdige en betrouwbare partner voor al uw verlichtingswensen. Hun kwaliteit, innovatie en efficiëntie bij het maken van verlichtingssystemen zorgen ervoor dat ze opvallen in de markt. Ze zijn toegewijd aan het produceren van verlichtingsoplossingen die passen bij de unieke stijl en voorkeuren van hun klanten, en ze behandelen elk product met zorg en aandacht voor detail. Als u op zoek bent naar uw droomverlichting, dan bent u bij PSM Lighting aan het juiste adres.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke