een perfecte match

Royal Botania

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Als fabrikant van tuinmeubilair heeft Royal Botania een reputatie opgebouwd voor het creëren van hoogwaardige en luxueuze meubelontwerpen die esthetiek, ergonomie en technologie combineren. Royal Botania, opgericht in België in 1992, verlegt consequent de grenzen van het ontwerp van tuinmeubilair, won meerdere designprijzen en kreeg internationale erkenning. Om onberispelijke producten te garanderen, heeft Royal Botania in 2002 zijn eigen productiefaciliteit opgezet net buiten Bangkok in Thailand. Met meer dan 400 mensen die zich toeleggen op het maken van elk stuk volgens een hoge standaard, heeft Royal Botania een breed scala aan vaardigheden, expertise en state- moderne machines onder één dak. Met volledige controle over de arbeidsomstandigheden biedt het bedrijf een veilige en gezonde werkomgeving, gratis maaltijden, gratis huisvesting op locatie, medische zorg, Engelse taallessen, sportactiviteiten en zelfs een kleuterschool voor de kinderen van de werknemers. Royal Botania is niet alleen een hoogwaardige meubelfabrikant, maar een gemeenschap die zich inzet voor duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar een positieve impact op het milieu te creëren door milieuvriendelijke materialen te gebruiken, zoals gerecycled teakhout, en te investeren in hernieuwbare energie, zoals zonnepanelen. Hun toewijding aan duurzaamheid heeft hen de ‘Lean and Green Award’ opgeleverd voor het verkleinen van hun ecologische voetafdruk in hun productieproces. Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op esthetiek, ergonomie en technologie. Met het eigen ontwerpteam onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde en externe ontwerpers heeft het bedrijf een breed scala aan charismatische producten gecreëerd, ook wel bekend als de Royal Botania-collectie. De collectie omvat ontwerpen voor buitenmeubilair zoals ligstoelen, tafels, stoelen en verlichtingsarmaturen. Of het nu gaat om een ​​minimalistisch ontwerp of een meer extravagant ontwerp, de ontwerpen voor buitenmeubels van Royal Botania passen naadloos in elke buitenruimte, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel residentiële als commerciële projecten. Royal Botania’s toewijding aan luxe en duurzaamheid bij het ontwerpen van tuinmeubilair maakt hen tot een gewild merk bij zowel klanten als ontwerpers. Van het productieproces tot de ontwerpen, het bedrijf is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten die hun waarden weerspiegelen. Met het aanhoudende succes is het duidelijk dat Royal Botania een merk is dat blijvend is.

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke