een perfecte match

RZB

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

RZB Rudolf Zimmermann Bamberg GmbH is al meer dan 80 jaar een toonaangevende naam in de verlichtingsindustrie. Dit familiebedrijf, gevestigd in Bamberg, Duitsland, heeft zich wereldwijd uitgebreid en is uitgegroeid tot een van de bekendste Europese bedrijven in de verlichtingsindustrie.

RZB zet zich in voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor binnen-, buiten- en noodverlichtingsarmaturen en lichtmanagementsystemen. Hun producten hebben de reputatie betrouwbaar, efficiënt en van de hoogste standaard te zijn.

De wereldwijde activiteiten van het bedrijf omvatten het werken met klanten, leveranciers en partners met verschillende culturen, achtergronden en waarden. Dienovereenkomstig doet RZB op verantwoorde wijze zaken en houdt het zich aan relevante wetten en zakelijke principes. De gedragscode van het bedrijf biedt een oriëntatiekader voor een effectief intern controlesysteem om situaties te voorkomen die het ethisch gedrag, betrouwbaar handelen en de legitimiteit van het bedrijf kunnen schaden.

De Gedragscode is van toepassing op de gehele RZB Groep, inclusief bestuurders, leden van de raad van bestuur, managers en individuele medewerkers. RZB erkent dat iedere individuele medewerker medeverantwoordelijk is voor de reputatie van het bedrijf.

RZB’s toewijding aan kwaliteit en ethische handelspraktijken heeft hen een sterke reputatie opgeleverd in de verlichtingsindustrie. Hun producten worden op grote schaal gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder commerciële, industriële en residentiële toepassingen.

Het succes van RZB kan worden toegeschreven aan hun toewijding aan drie kernwaarden: kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Ze streven ernaar verlichtingsoplossingen te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en functioneel. Hun eigen ontwerpteam werkt samen met externe ontwerpers om hun horizon te verbreden en unieke producten te creëren die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn.

Met een focus op duurzaam en verantwoord ondernemen, zet RZB zich in om haar impact op het milieu te verminderen door het gebruik van efficiënte productieprocessen en milieuvriendelijke materialen. Ze streven ernaar verlichtingsoplossingen te bieden die niet alleen aan de hoogste normen voldoen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Kortom, RZB Rudolf Zimmermann Bamberg GmbH zet zich al meer dan 80 jaar in voor het leveren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid heeft hen een sterke reputatie in de branche opgeleverd, en hun duurzame en verantwoorde zakelijke praktijken weerspiegelen hun toewijding aan het creëren van een betere toekomst. Als leverancier van Lighting Partners blijft RZB verlichtingsoplossingen bieden die aan de hoogste normen voldoen en de verwachtingen van de klant overtreffen.

 

 

Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke