een perfecte match

Segula

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Segula is een verlichtingsbedrijf dat zich al meer dan tien jaar inzet voor het leveren van innovatieve en hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Opgericht in het Zwarte Woud, Duitsland, is het bedrijf snel uitgegroeid tot een wereldleider in LED-verlichtingstechnologie. Met een team van 10 zeer gemotiveerde personen coördineert Segula een wereldwijd netwerk van partners en fabrikanten om hun exclusieve assortiment LED-lampen naar klanten over de hele wereld te brengen.

Bij Segula ligt de focus op kwaliteit en state-of-the-art LED-technologie. De gepatenteerde LED-lichtbronnen van het bedrijf zijn niet alleen ontworpen om te voldoen aan de behoeften van architecten, lichtplanners en restauranthouders, maar ook om tegemoet te komen aan iedereen die prachtig LED-licht in huis wil halen. Hun producten zijn tijdloos en ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten.

Segula’s productassortiment omvat LED-lampen, lampen en lichtstrips, die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, maten en uitvoeringen. Ze bieden LED-lampen voor binnen- en buitengebruik, inclusief slimme verlichtingssystemen die kunnen worden bediend vanaf een mobiele app. Het productassortiment van het bedrijf omvat ook speciale LED-lampen, zoals gloeilampen, die zijn ontworpen om in elke ruimte een uitnodigende en warme sfeer te creëren.

Segula’s toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in hun producten. De ledlampen van het bedrijf zijn energiezuinig, hebben een lange levensduur en geven helder en gelijkmatig licht. Ze zijn ook ontworpen om milieuvriendelijk te zijn, aangezien ze geen gevaarlijke stoffen zoals kwik bevatten.

Naast hun toewijding aan kwaliteit, zet Segula zich ook in om ervoor te zorgen dat hun producten esthetisch aantrekkelijk zijn. Hun LED-lampen zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk, met een verscheidenheid aan ontwerpen die een aanvulling kunnen zijn op elke interieur- of exterieurstijl.

Het succes van Segula ligt in hun vermogen om innovatie, kwaliteit en schoonheid in hun producten te combineren. Hun LED-lampen zijn niet alleen ontworpen om aan de veranderende behoeften van hun klanten te voldoen, maar ook om hun verwachtingen te overtreffen. Met een focus op klanttevredenheid, zet Segula zich in voor het leveren van verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als mooi zijn.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige en innovatieve LED-verlichtingsoplossingen, hoeft u niet verder te zoeken dan Segula. Met hun exclusieve assortiment LED-lampen en toewijding aan kwaliteit heeft het bedrijf zich gevestigd als een leider in de verlichtingsindustrie. Dus waarom zou je niet wat “goed” licht in huis halen met Segula’s innovatieve en mooie LED-lampen?


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke