een perfecte match

SLV

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

SLV is een verlichtingsbedrijf dat trots is op zijn kernwaarden passie, verantwoordelijkheid, respect en betrouwbaarheid. Deze waarden zijn geen loze woorden, maar zijn doordrenkt met alles wat ze doen. Met 40 jaar ervaring in de verlichtingsindustrie is SLV een vertrouwde leverancier van Lighting Partners.

Passie is de drijvende kracht achter het streven van SLV om van verlichting een ervaring te maken, niet alleen een bron van licht. Ze verleggen altijd de grenzen van wat mogelijk is, moedigen out-of-the-box denken aan en werken samen als een familie van lichtliefhebbers die dezelfde visie delen.

Verantwoordelijkheid vormt de kern van de inzet van SLV om hoogwaardige, toekomstbestendige oplossingen te produceren. Ze nemen hun impact op het milieu serieus, gebruiken hulpbronnenvriendelijke productiemethoden en testen hun producten grondig om een lange levenscyclus te garanderen. Feedback van klanten is ook belangrijk en SLV gebruikt deze om continue verbetering te stimuleren.

Respect is de basis van de communicatie van SLV, zowel intern als extern. Ze behandelen iedereen met wederzijds respect en hebben gedragsregels afgesproken om eerlijkheid in hun zakelijke transacties te waarborgen. Als SLV iets voor je kan doen, laat het hen weten.

Betrouwbaarheid is waar SLV trots op is. Ze streven ernaar om hun 48-uurs leveringsbelofte binnen Europa na te komen, en hun strenge tests zorgen ervoor dat alle producten de verwachtingen op het gebied van kwaliteit overtreffen. Als er ooit een probleem is, zal SLV hiervan leren en werken om uw vertrouwen in hun producten en diensten te herstellen.

Als u op zoek bent naar een verlichtingspartner die uw waarden van passie, verantwoordelijkheid, respect en betrouwbaarheid deelt, hoeft u niet verder te zoeken dan SLV. Hun inzet voor deze kernwaarden zorgt ervoor dat u de best mogelijke service en producten van de hoogste kwaliteit krijgt.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke