een perfecte match

Steinel

Meer weten over deze leverancier?

Bekijk zeker hun catalogus!

Steinel is een wereldwijde organisatie die zich toelegt op de ontwikkeling van geavanceerde technologie voor sensorgestuurde verlichting en gecontroleerde warmteafgifte. Met meer dan 60 jaar ervaring is Steinel een vertrouwde naam in de branche geworden, die superieure prestaties, betrouwbaarheid en waarde levert aan professionals over de hele wereld.

Bij Steinel hebben de hoogste normen op het gebied van ontwerp, productie en service het bedrijf synoniem gemaakt met kwaliteit en innovatie. De focus van het bedrijf op onderzoek en ontwikkeling heeft geleid tot tal van patenten en primeurs in de sector, waardoor Steinel’s reputatie als marktleider werd versterkt.

Een van de belangrijkste expertisegebieden van Steinel is sensorgestuurde verlichting. Met de sensortechnologie van Steinel kan verlichting automatisch worden geactiveerd en gedeactiveerd, afhankelijk van de aanwezigheid van mensen of objecten in een ruimte of ruimte. Deze technologie is ideaal voor een reeks toepassingen, waaronder woningen, commerciële gebouwen en buitenruimtes.

De sensorgestuurde verlichtingsoplossingen van Steinel zijn ontworpen om energiezuinig en eenvoudig te installeren te zijn. Het productassortiment van het bedrijf omvat alles van bewegingssensoren tot complete verlichtingssystemen die op afstand kunnen worden bediend. Of u nu uw verlichting wilt automatiseren voor gemak of om energie te besparen, Steinel heeft een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Naast zijn sensorgestuurde verlichtingsoplossingen biedt Steinel ook een reeks producten voor het gecontroleerd afgeven van warmte. Deze omvatten industriële heteluchtpistolen, lijmpistolen en soldeerbouten, allemaal ontworpen om nauwkeurige en betrouwbare verwarming te bieden voor een reeks toepassingen.

Bij Steinel gaat de toewijding van het bedrijf aan kwaliteit verder dan alleen de producten en de klantenservice. Het team van experts van Steinel zet zich in om het hoogste niveau van ondersteuning aan zijn klanten te bieden en ervoor te zorgen dat elk product optimaal presteert. Of u nu een installateur, aannemer of eindgebruiker bent, het team van Steinel staat klaar om u bij elke stap te helpen.

Kortom, als u op zoek bent naar het nieuwste op het gebied van sensorgestuurde verlichtingstechnologie, dan is Steinel de marktleider die u kunt vertrouwen. Met een toewijding aan innovatie, kwaliteit en klantenservice heeft Steinel zijn reputatie als wereldleider in de verlichtingsindustrie verdiend.


Stay Connected

Meer leveranciers

Wever & Ducre

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsbedrijf dat sinds het begin van de

Vibia

Meer weten over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » Als u op zoek bent naar een prachtige sfeer die het welzijn bevordert,

tossB

Meer weten Over deze leverancier? Bekijk zeker hun catalogus! Lees meer » TossB is een verlichtingsbedrijf dat verlichtingsunits ontwerpt met een focus op de unieke